INCHIRIERI COPIATOARE MULTIFUNCTIONALE IN BUCURESTI

BIZHUB 20
19,9 EURO / luna
(pret fara TVA)

BIZHUB 223
69 EURO / luna
(pret fara TVA)

BIZHUB 283
89 EURO / luna
(pret fara TVA)

BIZHUB 363
109 EURO / luna
(pret fara TVA)

BIZHUB C35
49 EURO / luna
(pret fara TVA)

BIZHUB C220
89 EURO / luna
(pret fara TVA)

BIZHUB C280
109 EURO / luna
(pret fara TVA)

BIZHUB C360
169 EURO / luna
(pret fara TVA)

BIZHUB C224
149 EURO / luna
(pret fara TVA)

BIZHUB C284
179 EURO / luna
(pret fara TVA)

BIZHUB C364
199 EURO / luna
(pret fara TVA)

BIZHUB C454
249 EURO / luna
(pret fara TVA)

In zilele noastre, in orice birou este mereu nevoie de o imprimanta, multifunctional sau copiator. Este foarte usor si simplu de lucrat cand detii un echipament care intruneste mai multe dispozitive separate si de care se ocupa o echipa profesionista.

Daca nu mai doriti sa cumparati consumabile scumpe, sa reparati imprimanta sau multifunctionalul, sa scapati de grija privind copiatorul exista o solutie foarte simpla : inchirierea echipamentului de copiere cu service-ul inclus.

Primul mare avantaj al inchirierii este faptul ca scapati de grija consumabilelor, al reparatiilor, intretinerii si service-ului. Platind o singura factura , avand un pret minim de inchiriere aveti incluse toate aceste beneficii, astfel  va puteti concentra pe desfasurarea unei activitati productive in compania dumneavoastra. Foarte important este si faptul ca aceasta factura este integral deductibila si nu se amortizeaza in timp ca in cazul unor mijloace fixe achizitionate din fonduri proprii.

In acelasi timp consultanta oferita in alegerea aparaturii optime este un alt punct forte al inchirierii de echipamente de copiere sau imprimare. Noi va oferim consultanta gratuita pentru a va ajuta in alegerea echipamentului potrivit necesitatilor dvs. de printare si pentru a va optimiza costurile.

Astfel,  oferim spre inchiriere  imprimante, copiatoare si multifunctionale A3 si A4, alb/negru si color, in conditii foarte convenabile pentru dvs in Bucuresti si zonele limitrofe. Nu mai trebuie sa aveti grija printarii in firma dvs., noi ne ocupam de tot: mentenanta si service, consumabile si piese de schimb, toate sunt incluse in chiria echipamentelor! Echipamentele sunt performante si in stare perfecta de functionare.

Clientii pe care ii avem in acest moment in Bucuresti si Ilfov  sunt  dovada vie a faptului ca inchirierea este cu mult mai avantajoasa fata de achizitionarea unui copiator multifunctional, privita chiar si numai prin prisma faptului ca pentru o chirie nu efectuati o investitie mare, firma dvs. economisind capital pentru alte cheltuieli lunare.

Ce trebuie sa stiti inainte sa inchiriati un multifunctional:

• Un numar estimativ de pagini care  urmează să fie printate si copiate în fiecare luna.
• Daca vei printa si copia doar alb-negru sau color
• Trebuie luata in calcul si dimensiunea dorita pt copiere printare si scanare A4, A3, etc caci nu toate multifunctionalele permit același lucru .
• Acestea sunt doar câteva amanunte de care trebuie să țineti cont atunci cand doriti sa inchiriati un echipament .

INCHIRIERE COPIATOARE MULTIFUNCTIONALE COLOR SI ALB-NEGRU IN BUCURESTI – COPIER SERVICE