SERVICE

Copier Service Bucuresti ofera servicii de mentenanta si service copiatoare la solicitarea domneavoastra, ori de cate ori este nevoie pentru echipamente Konica Minolta. Astfel, aveti tot suportul nostru de a prelungi durata de viata a copiatoarelor, prin operatii de reparare, intretinere si mentenanta periodica.

SUNA PENTRU O INTERVENTIE RAPIDA.

+40 766 259 118

Va veti asigura o functionare continua si, cu siguranta, va veti spori productivitatea, nu numai prin achizitionarea celui mai potrivit multifunctional Konica Minolta Bizhub de la Copier Service Bucuresti, ci si prin incheierea unui contract de mentenanta pentru acesta. Contractele de service pentru copiatoare sunt concepute pentru a elibera personalul de birou și angajații de îngrijorarea cu privire la gradul de uzura a consumabilelor și la performanța pe termen lung a mașinii.
Prin urmare, este foarte util ca, o data cu achizitionarea unui echipament Konica Minolta, fie el color sau monocrom, format A3 sau A4, sa incheiati si un contract de service copiatoare, in vederea asigurarii reparatiilor care pot aparea in timp la produsul cumparat. Acest contract poate reglementa conditiile de interventii atunci cand, la un multifunctional, pot aparea diverse probleme de functionare, care tin de aspectul software sau de cel hardware ( piese de schimb ).